Първият стажант във Victus

Днес ще ви представим първия стажант на Victus Games – Ангелина. Тя ще прекара 6 седмици “в кухнята” на Victus и ще помага в комуникацията на проекта, ще създава съдържание за социалните мрежи и ще развива своя собствена задача.

 

Здрасти, Ани, ти си нашият първи стажант (Горко ти…). Успя да ни впечатлиш с опита и ентусиазма си, въпреки че дори още не си студент. Разкажи ни с няколко думи с какво се занимаваш.

Уча немски и руски език, наскоро започнах блог за личното ми пътешествие към най-добрата версия на себе си в професионален и личен план. Стажувам както тук, така и в YOUTHub, но там пиша и превеждам статии.

 

Как ще обясниш на баба ти какво ще правиш по време на стажа?

Баба ми е модерна жена – ще й кажа, че стажувам онлайн, ще ме погледне странно, но ще се зарадва. Ще й кажа, че съм начинаещ маркетьор.

 

Ние сме в София, а ти си в Пловдив, така че през цялото време ще комуникираме онлайн. Кои ще са най-големите предизвикателства?

Уговарянето на скайп разговорите, защото уча до ранния следобед, а понякога съм и на курс след училище.

Какво те грабна в нашия проект, когато видя обявата ни?

Грабна ме факта, че стажът е в реална среда и насочен към практиката, както и възможността да си създам портфолио и да получа препоръка.

Коя от трите ни цивилизации ти е най-интересна? В исторически план, на външен вид, като цяло…

Харесвам римляните заради откачените им владетели, обичаите и нравите им за празнуване и защото все пак имат територии от империята си, в които не е покъртително горещо.

 

И като споменахме историята, на теб май ти допада доста. Какви отговори намираш в нея и чия история ти е най-интересна?

Историята на римляните, египтяните и гърците е преплетена. Тя е история на завоевания, значи и на военни стратези – кой знае какво щеше да стане, ако Юлий Цезар беше египтянин например?

Гейминг компания сме, няма как да не те попитаме – кои са ти любимите игри?

Нямам много възможност да цъкам заради стария ми лаптоп, но много обичам Diablo.

 

Накъде мислиш да продължиш след Victus?

Лятната ми ваканция започва, когато приключва стажът ми тук. Мисля да посетя езиков лагер, за да си опресня и подобря английския, а след това да участвам в лидерска академия GLOW.  Смятам да започна работа, когато навърша пълнолетие.

 

Ами на добър час, в следващите няколко седмици ти имаш думата.

Благодаря!

No comments

Leave a Reply